luni, 30 noiembrie 2009

Se poate şi la noi...

Acum vreo două luni, amantul căţeluşelor noastre (16 ani!!!) a fost lovit PE TRECERE DE PIETONI de către un nemernic, de către un bizon, aşa să-i ajute şi lui Doamne-Doamne! Având în vedere vârsta matusalemică pentru un căţel aproape vagabond, Pichi fie a avut mult noroc, fie e un căţel extrem de isteţ.
Şi cum bizonul l-a lovit rău de tot, i-a făcut piciorul stâng din faţă terci (pare scârbos? mai scârbos decât existenţa bizonului cu pricina, care putea la fel de bine să dea peste un copil sau peste un trecător oarecare?)
Şi doi oameni şi-au propus să-l ducă la medic. Era programat pentru joi, însă miercuri nu a mai fost de găsit. Cu toţii ne-am gândit că s-o fi dus bietul să moară undeva, ascuns, singur.
*************************
La sfârşit de săptămână (sună a emisiune de divertisment de pe vreamea cealaltă) cine credeţi că apare la noi la poartă??? Chiar el, unul, unicul, singurul: PICHI!!! Matusalem al patrupedelor! Acest highlander, acest MacLeod canin! Căţeluşul şchiop - doar în trei roţi, dar ALIVE AND KICKING!
Dă Doamne înzecit celor care şi-au făcut milă de bietul Pichi şi i-au dat zile (se pare că nu i s-a terminat mosorul cu papiotă...)
O fi el în trei roţi, dar nu a ezitat să vină să-şi vadă 'fetele lui'.

Dacă voi reuşi să-l prind în fotografie, am să îl prezint tuturor!
ATENŢIUNE NAŢIUNE! IATA-L PE UNICUL ŞI INEGALABILUL... CUŢU ŞCHIOP... PICHI!!!

P.S. Da' cercel albastru nu are...
P.S. Căţeluşele noastre sunt în călduri şi ghiciţi cine e pretendentul cel mai de seamă şi cel mai potent?

joi, 26 noiembrie 2009

Şi din nou: Poşta Română

Am făcut un colet pentru o prietenă. L-am ambalat într-o cuite de carton şi m-am prezentat la Oficiul 9.
O doamnă numai zâmbet, când i-am solicitat un formular de trimitere colet, mi-a răspuns foarte furmos: 'Cum să nu! Poftiţi, vă rog!'
Eu, mască.
Completez formularul şi revin la ghişeu. Aceeaşi doamnă draguţă îmi spune cu zâmbetul pe buze că nu crede că poate prelua coletul pentru că are o reclamă pe cutie. Dar, la fel de zâmbitoare şi binevoitoare îmi sugerează să trimit coletul cu livrare la domiciliu. O întreb cât costă şi zice vreo 5 lei. Cu gandul la prietena care urmează să nască peste o lună, am zis: în regulă, cu livrare la domiciliu. Îmi procesează REPEDE trimiterea, îmi răspunde că în 3-4 zile ajunge la destinatar, îmi comunică preţul de 5,70 lei şi îmi atrage atenţia să rămân să-mi dea chitanţa. Eu, uimită de serviciile oferite, cu gândul: iată că se poate, probabil că am avut şi eu o mică parte în această schimbare... şi siderată îi întind 6 lei.
Şi, ca să îşi câştige pe drept încă un post în blogul ăsta, doamna oficiantă nu a avut nici măcar intenţia, un gest măcar, de a-mi înmâna restul de 30 de bani...

Alte felicitări


Încă nişte felicitări făcute de Horia pentru Crăciunul acesta.
Cum zice el: "pentru cunoscuţii noştri". Primele trei, însemnate cu numele lui, sunt pentru doamnele de la Grădiniţă... dedicate special.Şi acestea sunt toate pentru anul ăsta.

miercuri, 11 noiembrie 2009

marți, 10 noiembrie 2009

Felicitări de CrăciunFăcute de fiu-meu sub supravegherea atentă a unui adult. :)