duminică, 30 octombrie 2011

Pagina 164 - Meisterwerk

Cu ceva vreme în urmă realizam un set de care am fost și am rămas în continuare mândră nevoie mare. Îi ziceam Chef d'oeuvre ca să sune pompos, dar mai ales ca să reflecte părerea mea despre respectivele bijuterii. 


De curând m-am provocat să realizez un alt set, care nu doar că mi-a făcut realmente plăcere să-l lucrez dar, spre surprinderea mea, în ciuda micilor imperfecțiuni, m-a făcut să-l inlcud în aceeași categorie cu cel anterior menționat (că de aia am adus vorba de respectiva bijuterie, sic!): opere de artă.
Deci iata-mă cu o altă operă de artă (în ochii mei) la care să-i găsesc nume... Ambele mă impresionează și nu vreau să zic că unul dintre seturi e mai presus ca celălalt. Sunt total diferite. Mă gândisem la L'autre chef d'oeuvre, dar până la urmă m-am hotărât la Meisterwerk, că tot sunt în perioada germană. 


Iată setul de ametiste montate în sârmă argintată


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

5 comentarii:

Lavinia spunea...

Superb! Si esti maestra in tehnica asta herringbone, mie nu-mi iese asa frumos :*

Moni Kozi spunea...

Nuuuu... nu maestra! Doar ca imi place! Multumesc Lavinia!

Cristina spunea...

Superb setul!Imi place tehnica!Felicitari!!
Cristina

Anca spunea...

Ti-am mai zis o data, dar asta e, nu ma pot abtine. Imi place la nebunie cum ti-a iesit colierul: atat cum e lucrat cat si design-ul lui. Superb! Felicitari!
Abia astept sa vad cu ce ne mai minunezi :)

Moni Kozi spunea...

Va multumesc, Cristina si Anca!

Anca, nu cred ca ma voi ridica vreodata la nivelul tau. Asemenea realizari nu vin in fiecare zi. Cel putin la mine sunt rarisime (doua pe an, in cel mai bun caz). La tine, da. Tu esti maestra, eu doar ucenicul.