marți, 10 ianuarie 2012

Pagina 190 - Salut Pisică

Anul trecut am primit provocarea să realizez o pereche de cercei cu tema Hello Kitty. Fără restricții de material, formă, conținut. Adică libertate deplină. 
O idee s-a iscat din niște instrucțiuni găsite pe net, folosind plastilină (lut polimeric). Evident că de la instrucțiuni am ajuns cam până la genunchiul broaștei. Însă ceea ce a rezultat e destul de haios. Așa că am făcut o pereche de cercei și un accesoriu pe lanț, ce poate fi purtat fie drept colier fie drept brățară dublă. 


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Și o a doua idee - proprie - a fost să scriu cu sârmă Hello și Kitty. Și mi-a ieșit așa:


Photobucket

7 comentarii:

Miju spunea...

foarte faine! sunt date deja?

asa, la limita, gandindu-ma ca Stefania le-ar rontai mai repede decat sa le poarte, as vrea si eu pentru ea ceva cu Salut Pisica

Moni Kozi spunea...

Misu:
1 la mana: pisicile au fost facute la cererea Cristinei si aseara au ajuns la destinatie.
2 la mana: nu stiu exact ce accesoriu sa fac care sa fie sigur pentru Stefania. Cercei nu recomand altfel decat aur/argint la varste de-astea fragede, colier in nici un caz. Poate ca zorzoane pentru suzeta, daca presteaza.
3 la mana: daca e rost de rontait, nu recomand, pentru ca nu cunosc proprietatile digestive ale materialului dinc are sunt facute. Si asta e argumentul suprem.
Daca iti trece prin cap vreo forma care sa nu ajunga in burtica cu pricina si care sa fie sigura, rezolvam cumva!

Miju spunea...

mdap. le aveam pe toate trei 'la mana' in gand cand am postat, nu merge deocamdata nici ca accesoriu, ca tot la rontzait ar ajunge.

multumesc, oricum, deocamdata ii arat pozele :D

Orin spunea...

Cristina e super încîntată de pisicuțe, nu le ronțăie deocamdată dar le poartă intensiv prin casă! :D
Mulțumesc mult, Monika!

Moni Kozi spunea...

Doar prin casa?

Miju spunea...

Monika, n-ai auzit piesa aia a lui Stratan - In seara asta? vezi acolo referintele la cercei, si-o sa vezi cum e prin casa :)))

tadaaa, ce-am sarit, de la rontaitoare de accesorii la :))))

Orin spunea...

Nu trageți, pînă la ora comentariului le purtam intensiv prin casă, atunci cînd am ieșit normal că i-am purtat, prima dată cei cu scrisul! I-am mai dat jos cînd am mers să dorm. :)