luni, 30 noiembrie 2009

Se poate şi la noi...

Acum vreo două luni, amantul căţeluşelor noastre (16 ani!!!) a fost lovit PE TRECERE DE PIETONI de către un nemernic, de către un bizon, aşa să-i ajute şi lui Doamne-Doamne! Având în vedere vârsta matusalemică pentru un căţel aproape vagabond, Pichi fie a avut mult noroc, fie e un căţel extrem de isteţ.
Şi cum bizonul l-a lovit rău de tot, i-a făcut piciorul stâng din faţă terci (pare scârbos? mai scârbos decât existenţa bizonului cu pricina, care putea la fel de bine să dea peste un copil sau peste un trecător oarecare?)
Şi doi oameni şi-au propus să-l ducă la medic. Era programat pentru joi, însă miercuri nu a mai fost de găsit. Cu toţii ne-am gândit că s-o fi dus bietul să moară undeva, ascuns, singur.
*************************
La sfârşit de săptămână (sună a emisiune de divertisment de pe vreamea cealaltă) cine credeţi că apare la noi la poartă??? Chiar el, unul, unicul, singurul: PICHI!!! Matusalem al patrupedelor! Acest highlander, acest MacLeod canin! Căţeluşul şchiop - doar în trei roţi, dar ALIVE AND KICKING!
Dă Doamne înzecit celor care şi-au făcut milă de bietul Pichi şi i-au dat zile (se pare că nu i s-a terminat mosorul cu papiotă...)
O fi el în trei roţi, dar nu a ezitat să vină să-şi vadă 'fetele lui'.

Dacă voi reuşi să-l prind în fotografie, am să îl prezint tuturor!
ATENŢIUNE NAŢIUNE! IATA-L PE UNICUL ŞI INEGALABILUL... CUŢU ŞCHIOP... PICHI!!!

P.S. Da' cercel albastru nu are...
P.S. Căţeluşele noastre sunt în călduri şi ghiciţi cine e pretendentul cel mai de seamă şi cel mai potent?

Niciun comentariu: