luni, 5 septembrie 2011

Ultimul târg până la loc comanda

Am luat parte în calitate de co-expozant la iarmarocul organizat în cadrul Festivalului Cetăți Transilvane din Sibiu. M-am ambalat să particip, să expun pentru că se ofereau condiții decente, iar amploarea evenimentului oferea o oarecare siguranță. 


La finalul prezentării trimise de organizatori scrie mare și lat, îngoșat, subliniat și în roșu, cu caractere de 22 

Produsele care nu pot fi comercializate, nefiind
specifice Evului Mediu, sunt: vinete, ardei,
porumb, cartofi, gutui, pălincă, țuică – în general
băuturi spirtoase, curcani. Totodata, nu se ofera
autorizatie pentru comerciantii cu produse
kitsch.


Apoi, o altă ofertă foarte tentantă a fost numărul total de standuri. În graficul lor de amplasare, cam așa ar fi trebuit să arate Piața Mare între 26-28 august 2011












și de fapt au fost undeva către 100 de standuri. Dintre care foarte multe cu mărfuri chinezești și nimic în legătură cu un iarmaroc medieval. Practic trierea expozanților a fost nulă. 


Să mai menționăm că pentru o taraba au cerut 400 lei și când s-a făcut plata au încasat 500, cică prețul anunțat nu includea TVA. Dar nici nu se menționează nicăieri că la prețurile anunțate se adaugă TVA. 


Cineva zicea că trebuia să impresionăm prin aranjarea standului care, din prezentare trebuia să aibă 1,5 * 2 m, însă a avut 0,9 * 1,20 (maxim), plus amenințarea că dacă folosim spațiu sumplimentar plătim în plus. De fapt cred că am fi putut folosi în jurul nostru, până să ajungem la dimensiunile indicate de ei în prezentare.


A văzut cineva organizatorul? Că noi ba. 


Alte poze de la iarmaroc


Dezamăgire maximă și reclamă în consecință, în toate comunitățile de creatori și breslași.

Niciun comentariu: